Wie zijn we

Een nieuwe naam, maar met ruim 40 jaar ervaring in de grootkeukenwereld zeker geen nieuwe speler in de markt. Of het gaat om een uitgebreid advies voor een nieuwe grootkeuken, een te renoveren productiekeuken of een enkel apparaat, bij 3B Grootkeukentechniek bent u aan het juiste adres.
Samen met de opdrachtgever inventariseren we uw wensen en op basis van deze gegevens volgt er een uitgebreid cateringconcept omtrent de inrichting en toe te passen apparatuur. In het advies houden wij rekening met het optimaliseren van de productie en het verhogen van de omzet. Daarnaast is de inzet van milieu vriendelijke apparaten en producten steeds vaker gewenst, hierbij kunt u denken aan energiezuinige apparaten, milieuvriendelijk koudemiddel en efficiënte afzuigsystemen. 3B Grootkeukentechniek realiseert dit concept in eigen beheer en verzorgt tevens 24/7 service en onderhoud. Dit garandeert een zorgeloos gebruik van uw grootkeuken voor een lange periode. Onze adviseur Marinus ten Brinke staat u graag te woord!

3B Grootkeukentechniek is onderdeel van Brok Holding en werkt, wanneer gewenst, samen met haar zusterbedrijven Brok Interieurbouw en Busschers Interieur Stoffering. Naast het leveren en plaatsen van de apparatuur kunnen wij ook in eigen beheer zorg dragen voor de verdere aankleding van een grootkeuken, uitgifte, bar, bedrijfsrestaurant of kantine. Hierbij kunt u denken aan maatwerk interieurbouw werkzaamheden, stofferen van meubilair en zelfs een compleet interieurontwerp behoort tot de mogelijkheden.
Bestaande plannen kunnen natuurlijk ook in samenwerking met derden worden gerealiseerd.

3B Grootkeukentechniek werkt samen met diverse toonaangevende leveranciers in apparatuur voor grootkeukens zoals: MKN, Gram, Rhima, Smeva, Iglu, Wiha, Ascobloc, Hupfer, Blanco en Rieber.


Marinus ten Brinke

Marinus ten Brinke